Webformulier voor de inhaalvaccinatie 2de dosis voor medewerkers van ouderenvoorzieningen en andere zorgcollectiviteiten

Medewerkers, eerstelijnszonemedewerkers of andere personen die enkel een eerste dosis van Pfizer-BioNTech kregen in een ouderenvoorziening of andere zorgcollectiviteit, kunnen een 2de dosis krijgen in een vaccinatiecentrum. 

De personen die een tweede dosis hebben gemist, moeten geregistreerd worden via het webformulier. Klik hiervoor op 'Start de registratie' onderaan deze pagina.

Nieuwe medewerkers of medewerkers die de beide vaccinatiemomenten in de collectiviteit gemist hebben, mogen niet geregistreerd worden!  

Uitnodiging door het vaccinatiecentrum

Het vaccinatiecentrum plant een vaccinatiemoment in rekening houdende met:
-    Het aantal beschikbare vaccins;
-    De tijdsperiode waarbinnen de tweede dosis moet worden toegediend. 

De persoon hoeft zelf het vaccinatiecentrum niet te contacteren. Het vaccinatiecentrum contacteert de persoon per telefoon of per mail. Wij raden de persoon aan om regelmatig zijn of haar berichten in de map Ongewenste e-mail/SPAM te controleren.

De te vaccineren persoon krijgt dus geen officiële uitnodigingsbrief.

Bij vragen omtrent deze registratie kan u een e-mail sturen naar covac@vlaanderen.be.

De persoonsgegevens van de bewoners worden verwerkt conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Indien u vragen en/of opmerkingen hierover heeft kan u zich richten tot de functionaris voor gegevensbescherming veiligheidsconsulent.zg@vlaanderen.be

Button Start Registratie