Neem deel aan de bevraging over online veerkracht in coronacrisis

  • 25 juni 2020

De coronamaatregelen maakten face-to-facecontacten met jullie doelgroep de voorbij maanden mogelijks moeilijker of onmogelijk. Maar misschien bood het inzetten van onlinetools een alternatief voor jullie organisatie.

Via de bevraging online veerkracht van welzijns- en zorgorganisaties in coronacrisis willen we daarom zicht krijgen op hoe onlinetools werden ingezet om de communicatie met de doelgroep te realiseren. We willen namelijk op basis van jullie ervaring het ondersteuningsaanbod rond onlinehulp actualiseren en beleidssignalen doorgeven rond het implementeren, ondersteunen en ontwikkelen van (nog betere) onlinehulp in zorg en welzijn. 

Jullie stem is daarvoor belangrijk!

Praktisch

  • Je kan deze bevraging invullen tot en met 10 juli 2020.
  • De bevraging mag ingevuld worden voor elke deelwerking van de organisatie. Met deelwerking bedoelen we die onderdelen in de organisatie die zich richten naar (ongeveer) dezelfde doelgroep met (ongeveer) hetzelfde doel.
  • Het invullen van deze bevraging duurt ongeveer 15 minuten.
  • Voor alle vragen omtrent deze bevraging kan je terecht bij philippe.bocklandt@arteveldehs.be  

Deze bevraging is een initiatief van SAM – steunpunt Mens en Samenleving, Steunpunt Geestelijke Gezondheidszorg en Netwerk Onlinehulp Vlaanderen.