Formulier om geleverde prestaties in de gezinszorg te melden

docx bestandFormulier voor de melding van geleverde prestaties in de gezinszorg (160 kB) (NIEUWE VERSIE - 1 maart 2022)

Verzorgende personeelsleden van een dienst voor gezinszorg moeten al hun prestaties (zowel de uren gezinszorg als de gelijkgestelde uren en de uren bijscholing) nauwkeurig invullen op dit formulier.

De dienst voor gezinszorg heeft de gegevens op dat formulier nodig om de prestaties van zijn verzorgenden correct te kunnen invoeren (of om de eerder ingevoerde planning te kunnen verbeteren) in het eigen softwarepakket, en die gegevens vervolgens door te sturen naar Vesta.

De gebruiker bij wie het verzorgend personeelslid een prestatie geleverd heeft, bevestigt die prestatie door zijn handtekening te zetten op het formulier. Die handtekening is echter niet verplicht als op de factuur voor de gebruiker elke geleverde prestatie apart vermeld wordt, met minimaal de volgende gegevens: datum, begin- en einduur of duur, type zorg (gezinszorg, poetshulp, karweihulp of professionele oppashulp) en gebruikersbijdrage. In dat geval is een factuur die betaald werd door de gebruiker, het bewijs dat hij akkoord gegaan is met elk van de prestaties die vermeld worden op die factuur.